Портрети на замовлення
Привіт всім! Я професійний художник та фотограф.
1) Пропоную портрети ваших улюбленців на замовлення.
Як це працює? Ви присилаєте фото, я малюю, ви оплачуєте роботу, яку побачили, якщо сподобалось
Висилаю картину, тільки в межах України, або якісне фото для друку на тому, на чому забажаєте — по всьму світу:
чашка, худі, наплічник, сумка, брилок, тощо. Друкуєте в оперативній поліграфії вашого міста.
Як це працює? Ви присилаєте фото, я малюю, ви оплачуєте роботу, яку побачили, якщо сподобалось
Висилаю картину, тільки в межах України, або якісне фото для друку на тому, на чому забажаєте — по всьму світу:
чашка, худі, наплічник, сумка, брилок, тощо. Друкуєте в оперативній поліграфії вашого міста.
2) Пропоную професійну фотосессію ваших улюбленців
Як це працює? Якщо гризуни, кицьки, птахи, та їх малята (фотосессія для рекламного продажу) — у вас вдома з моїм обладненням.
Якщо собаки — на вулиці, цікавих локацій багато
Як це працює? Якщо гризуни, кицьки, птахи, та їх малята (фотосессія для рекламного продажу) — у вас вдома з моїм обладненням.
Якщо собаки — на вулиці, цікавих локацій багато
Це НАДЗВИЧАЙНО!!! Я у захваті Неймовірно гарно!
Буду радити своїм знайомим
Если — хорошее слово… ©
Цитата: ShiDragons
Дуже ефектні портрети! Набагато кращі, ніж я бачив на Etsy. А Ви на цьому ресурсі теж виставляєтесь?
Цитата: Варан
Це НАДЗВИЧАЙНО!!! Я у захваті Неймовірно гарно!
Дякую
Цитата: JerihЦитата: ShiDragons
Дуже ефектні портрети! Набагато кращі, ніж я бачив на Etsy. А Ви на цьому ресурсі теж виставляєтесь?
Дякую! Чесно кажучі, перший раз чую про такий ресурс.
Удивительно, это ресурс для продажи хендмейда. Там очень много художников. Тут на Чинбоксе есть тема (очень популярная), посвященная картинам с изображением шиншилл, в ней шинше-картины, продававшиеся на Етси. Посмотрите, под каждой картиной внизу ссылка на магазин художника на Etsy. В том же разделе игрушки в форме шилл, ювелирка в форме шилл, декор и многое другое с Etsy. Уверена, что Ваши работы там будут пользоваться огромным успехом! Тем более, там можно продавать цифровые товары. Вот пример магазина: etsy.com/shop/ChloeHavenArt
Цитата: ChinnyЦитата: ShiDragons
Удивительно, это ресурс для продажи хендмейда. Там очень много художников. Тут на Чинбоксе есть тема (очень популярная), посвященная картинам с изображением шиншилл, в ней шинше-картины, продававшиеся на Етси. Посмотрите, под каждой картиной внизу ссылка на магазин художника на Etsy. В том же разделе игрушки в форме шилл, ювелирка в форме шилл, декор и многое другое с Etsy. Уверена, что Ваши работы там будут пользоваться огромным успехом! Тем более, там можно продавать цифровые товары. Вот пример магазина: etsy.com/shop/ChloeHavenArt
Дякую!
Попереду Новорічні Свята!
Можна придбати подарунок друзям, або собі зробити приємність
Туш, картон, А-4, вже в рамці під склом. Чекають на вас
Ціна відповідає військовим реаліям, незавсігрошисвіту, 1000грн. за 1 картину.
Якщо вирішили придбати всі три разом, як колекцію, 2800 грн за всі 3 картини.
Відправлю Новою Поштою
Можна придбати подарунок друзям, або собі зробити приємність
Туш, картон, А-4, вже в рамці під склом. Чекають на вас
Ціна відповідає військовим реаліям, незавсігрошисвіту, 1000грн. за 1 картину.
Якщо вирішили придбати всі три разом, як колекцію, 2800 грн за всі 3 картини.
Відправлю Новою Поштою
Чудові картини у сучасному стилі . Моделями стали Дрогон, Візі та Рейгаль? Я їх правильно ідентифікував?
Если — хорошее слово… ©
Цитата: Варан
Чудові картини у сучасному стилі . Моделями стали Дрогон, Візі та Рейгаль? Я їх правильно ідентифікував?
Дякую! Так ❤️
Пані Тамара, якось так склалось, що шиншиловоди за основною професією переважно фінансісти (у тому числі бухгалтери) та програмісти. Як би Ви поставились, щоб дати інтерв'ю для Чінбокса такого типу? Питання там цікаві, можна було б їх залишити.
Per aspera ad astra
Цитата: Hohotynchik
Пані Тамара, якось так склалось, що шиншиловоди за основною професією переважно фінансісти (у тому числі бухгалтери) та програмісти. Як би Ви поставились, щоб дати інтерв'ю для Чінбокса такого типу? Питання там цікаві, можна було б їх залишити.
Будь-ласка. Відповім.
Редактировалось 1 раз, последний: 20:09
Цитата: Chinbox Team
Інтерв'ю
Цікаве душевне інтерв'ю. Дякую, пані Тамара! Нехай Ваші улюбленці приносять Вам тільки радощі
Per aspera ad astra
Цитата: ShiDragonsЦитата: Варан
Дякую! Так ❤️
Пані Тамара, дуже цікаво як правильно називається Ваш художній стиль? Я розумію, що це графіка, а точніше? Мінімалізм?
Если — хорошее слово… ©
Цитата: ВаранЦитата: ShiDragonsЦитата: Варан
Дякую! Так ❤️
Пані Тамара, дуже цікаво як правильно називається Ваш художній стиль? Я розумію, що це графіка, а точніше? Мінімалізм?
Графічні малюнки
Графічні малюнки
Хм… Якщо не секрет, комп'ютерна графіка (графічний планшет) чи малюнок тушшю на папері? Заздалегідь вибачте, якщо це комерційна таємниця або запитання недоречне.
Цитата: JerihЦитата: ShiDragons
Графічні малюнки
Хм… Якщо не секрет, комп'ютерна графіка (графічний планшет) чи малюнок тушшю на папері? Заздалегідь вибачте, якщо це комерційна таємниця або запитання недоречне.
Все малюється руками. Роблю роботи як акриловими фарбами так і туш, я закінчила Національну Художню Академію Мистецтв та Архітектури в Києві о 2006 році. Професійний художник-графік. Якщо клієнти бажають отримати в електронному вигляді під друк на худі, майках, чашках тощо, роблю якісний знімок і пересилаю поштою. Буває клієнти бажають стилізувати під логотип чи наліпку для порізки плоторної, тоді обробляю в векторі і присилаю.
Редактировалось 1 раз, последний: 13:41
Все малюється руками. Роблю роботи як акриловими фарбами так і туш, я закінчила Національну Художню Академію Мистецтв та Архітектури в Києві о 2006 році. Професійний художник-графік. Якщо клієнти бажають отримати в електронному вигляді під друк на худі, майках, чашках тощо, роблю якісний знімок і пересилаю поштою. Буває клієнти бажають стилізувати під логотип чи наліпку для порізки плоторної, тоді обробляю в векторі і присилаю.
Дякую! Це дуже цікаво та цінно. Особливо зараз, коли все заполонили «вироби» з нейромереж. Тим не менше, за прогнозами на найближчі 20 років, саме хендмейд буде цінуватись найбільше.
Графічні малюнки
Вибачте за питання, а як називається прийом чи стиль, коли малюнок доповнюється цяточками чи плямками? Останнім часом це дуже модний прийом (роблю висновок з малюнків шиншил, викладених у продаж на Єтсі).
Если — хорошее слово… ©
Цитата: ВаранЦитата: ShiDragons
Графічні малюнки
Вибачте за питання, а як називається прийом чи стиль, коли малюнок доповнюється цяточками чи плямками? Останнім часом це дуже модний прийом (роблю висновок з малюнків шиншил, викладених у продаж на Єтсі).
Дріппінг
Дріппінг
Дякую , мене це давно цікавило, але ніяк не міг знайти цю інформацію.
Если — хорошее слово… ©
Цитата: ВаранЦитата: ShiDragons
Дріппінг
Дякую , мене це давно цікавило, але ніяк не міг знайти цю інформацію.
Будь-ласка
Отвечать в темах могут только зарегистрированные пользователи. Вход • Регистрация.