Портрети на замовлення

Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
Рейтинг: 1160
На сайте 1 месяц
Привіт всім! Я професійний художник та фотограф.
1) Пропоную портрети ваших улюбленців на замовлення.
Як це працює? Ви присилаєте фото, я малюю, ви оплачуєте роботу, яку побачили, якщо сподобалось
Висилаю картину, тільки в межах України, або якісне фото для друку на тому, на чому забажаєте — по всьму світу:
чашка, худі, наплічник, сумка, брилок, тощо. Друкуєте в оперативній поліграфії вашого міста.
Автор: ShiDragons
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
2) Пропоную професійну фотосессію ваших улюбленців
Як це працює? Якщо гризуни, кицьки, птахи, та їх малята (фотосессія для рекламного продажу) — у вас вдома з моїм обладненням.
Якщо собаки — на вулиці, цікавих локацій багато
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Читатель
Варан
Был
Пользователи
45 тем
541 сообщение
Рейтинг: 413
На сайте 5 лет
Це НАДЗВИЧАЙНО!!! Я у захваті Неймовірно гарно!
Буду радити своїм знайомим
Если — хорошее слово… ©
Читатель
Jerih
Был
Пользователи
74 темы
578 сообщений
Рейтинг: 404
На сайте 5 лет
Цитата: ShiDragons
Як це працює? Ви присилаєте фото, я малюю, ви оплачуєте роботу, яку побачили, якщо сподобалось
Висилаю картину, тільки в межах України, або якісне фото для друку на тому, на чому забажаєте — по всьму світу:
чашка, худі, наплічник, сумка, брилок, тощо. Друкуєте в оперативній поліграфії вашого міста.

Дуже ефектні портрети! Набагато кращі, ніж я бачив на Etsy. А Ви на цьому ресурсі теж виставляєтесь?
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Цитата: Варан
Це НАДЗВИЧАЙНО!!! Я у захваті Неймовірно гарно!
Буду радити своїм знайомим

Дякую
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Цитата: Jerih

Дуже ефектні портрети! Набагато кращі, ніж я бачив на Etsy. А Ви на цьому ресурсі теж виставляєтесь?

Дякую! Чесно кажучі, перший раз чую про такий ресурс.
Читатель
Chinny
Был
Пользователи
34 темы
415 сообщений
Рейтинг: 236
На сайте 5 лет

Удивительно, это ресурс для продажи хендмейда. Там очень много художников. Тут на Чинбоксе есть тема (очень популярная), посвященная картинам с изображением шиншилл, в ней шинше-картины, продававшиеся на Етси. Посмотрите, под каждой картиной внизу ссылка на магазин художника на Etsy. В том же разделе игрушки в форме шилл, ювелирка в форме шилл, декор и многое другое с Etsy. Уверена, что Ваши работы там будут пользоваться огромным успехом! Тем более, там можно продавать цифровые товары. Вот пример магазина: etsy.com/shop/ChloeHavenArt
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Цитата: Chinny

Удивительно, это ресурс для продажи хендмейда. Там очень много художников. Тут на Чинбоксе есть тема (очень популярная), посвященная картинам с изображением шиншилл, в ней шинше-картины, продававшиеся на Етси. Посмотрите, под каждой картиной внизу ссылка на магазин художника на Etsy. В том же разделе игрушки в форме шилл, ювелирка в форме шилл, декор и многое другое с Etsy. Уверена, что Ваши работы там будут пользоваться огромным успехом! Тем более, там можно продавать цифровые товары. Вот пример магазина: etsy.com/shop/ChloeHavenArt

Дякую!
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Попереду Новорічні Свята!
Можна придбати подарунок друзям, або собі зробити приємність
Туш, картон, А-4, вже в рамці під склом. Чекають на вас
Ціна відповідає військовим реаліям, незавсігрошисвіту, 1000грн. за 1 картину.
Якщо вирішили придбати всі три разом, як колекцію, 2800 грн за всі 3 картини.
Відправлю Новою Поштою

Читатель
Варан
Был
Пользователи
45 тем
541 сообщение
На сайте 5 лет
Чудові картини у сучасному стилі . Моделями стали Дрогон, Візі та Рейгаль? Я їх правильно ідентифікував?
Если — хорошее слово… ©
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Чудові картини у сучасному стилі . Моделями стали Дрогон, Візі та Рейгаль? Я їх правильно ідентифікував?

Дякую! Так ❤️
Читатель
Hohotynchik
Был
Пользователи
22 темы
374 сообщения
Рейтинг: 275
На сайте 5 лет
Пані Тамара, якось так склалось, що шиншиловоди за основною професією переважно фінансісти (у тому числі бухгалтери) та програмісти. Як би Ви поставились, щоб дати інтерв'ю для Чінбокса такого типу? Питання там цікаві, можна було б їх залишити.
Per aspera ad astra
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Цитата: Hohotynchik
Пані Тамара, якось так склалось, що шиншиловоди за основною професією переважно фінансісти (у тому числі бухгалтери) та програмісти. Як би Ви поставились, щоб дати інтерв'ю для Чінбокса такого типу? Питання там цікаві, можна було б їх залишити.

Будь-ласка. Відповім.
Редактировалось 1 раз, последний: 20:09
Читатель
Chinbox Team
Был
Пользователи
50 тем
1668 сообщений
Рейтинг: 887
На сайте 5 лет
Будь-ласка. Відповім.

Інтерв'ю
Правильно заданный вопрос — половина ответа :)
Читатель
Hohotynchik
Был
Пользователи
22 темы
374 сообщения
Рейтинг: 275
На сайте 5 лет
Цитата: Chinbox Team
Інтерв'ю

Цікаве душевне інтерв'ю. Дякую, пані Тамара! Нехай Ваші улюбленці приносять Вам тільки радощі
Per aspera ad astra
Читатель
Варан
Был
Пользователи
45 тем
541 сообщение
На сайте 5 лет

Дякую! Так ❤️

Пані Тамара, дуже цікаво як правильно називається Ваш художній стиль? Я розумію, що це графіка, а точніше? Мінімалізм?
Если — хорошее слово… ©
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц

Дякую! Так ❤️

Пані Тамара, дуже цікаво як правильно називається Ваш художній стиль? Я розумію, що це графіка, а точніше? Мінімалізм?

Графічні малюнки
Читатель
Jerih
Был
Пользователи
74 темы
578 сообщений
На сайте 5 лет
Графічні малюнки

Хм… Якщо не секрет, комп'ютерна графіка (графічний планшет) чи малюнок тушшю на папері? Заздалегідь вибачте, якщо це комерційна таємниця або запитання недоречне.
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Цитата: Jerih
Графічні малюнки

Хм… Якщо не секрет, комп'ютерна графіка (графічний планшет) чи малюнок тушшю на папері? Заздалегідь вибачте, якщо це комерційна таємниця або запитання недоречне.

Все малюється руками. Роблю роботи як акриловими фарбами так і туш, я закінчила Національну Художню Академію Мистецтв та Архітектури в Києві о 2006 році. Професійний художник-графік. Якщо клієнти бажають отримати в електронному вигляді під друк на худі, майках, чашках тощо, роблю якісний знімок і пересилаю поштою. Буває клієнти бажають стилізувати під логотип чи наліпку для порізки плоторної, тоді обробляю в векторі і присилаю.
Редактировалось 1 раз, последний: 13:41
Читатель
Jerih
Был
Пользователи
74 темы
578 сообщений
На сайте 5 лет
Все малюється руками. Роблю роботи як акриловими фарбами так і туш, я закінчила Національну Художню Академію Мистецтв та Архітектури в Києві о 2006 році. Професійний художник-графік. Якщо клієнти бажають отримати в електронному вигляді під друк на худі, майках, чашках тощо, роблю якісний знімок і пересилаю поштою. Буває клієнти бажають стилізувати під логотип чи наліпку для порізки плоторної, тоді обробляю в векторі і присилаю.

Дякую! Це дуже цікаво та цінно. Особливо зараз, коли все заполонили «вироби» з нейромереж. Тим не менше, за прогнозами на найближчі 20 років, саме хендмейд буде цінуватись найбільше.
Читатель
Варан
Был
Пользователи
45 тем
541 сообщение
На сайте 5 лет
Графічні малюнки

Вибачте за питання, а як називається прийом чи стиль, коли малюнок доповнюється цяточками чи плямками? Останнім часом це дуже модний прийом (роблю висновок з малюнків шиншил, викладених у продаж на Єтсі).
Если — хорошее слово… ©
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Графічні малюнки

Вибачте за питання, а як називається прийом чи стиль, коли малюнок доповнюється цяточками чи плямками? Останнім часом це дуже модний прийом (роблю висновок з малюнків шиншил, викладених у продаж на Єтсі).

Дріппінг
Читатель
Варан
Был
Пользователи
45 тем
541 сообщение
На сайте 5 лет
Дріппінг

Дякую , мене це давно цікавило, але ніяк не міг знайти цю інформацію.
Если — хорошее слово… ©
Читатель
ShiDragons
Был
Пользователи
4 темы
94 сообщения
На сайте 1 месяц
Дріппінг

Дякую , мене це давно цікавило, але ніяк не міг знайти цю інформацію.

Будь-ласка

Отвечать в темах могут только зарегистрированные пользователи. Вход Регистрация.