ShiDragons from Furry Family
Всім Привіт!
Знайомтеся зі зграєю ShiDragons
Вхагар
Дрогон
Караксес (Кузя)
Рейгаль
Візеріон (Візі)
Живуть мої пухнасті друзі поки окремо ШиХлопці та ШиДівчинки
Зростають та звикають до життя в великій зграї чихуахуа та кицьок
Звісно, життя зі мною вносить свої корективи
тому незабаром на вас чекає фоторепортаж з життя ShiDragons
Звісно, життя зі мною вносить свої корективи
тому незабаром на вас чекає фоторепортаж з життя ShiDragons
Редактировалось 2 раза, последний: 12:31
Шановна пані Тамаро, у Вас такі файні пухнастики. Такі виховані та чемно позують Мої не хочуть сидіти на місці, фотографувати їх дуже важко, відкрийте, будь-ласка, секрет, як Вам це вдається?
Редактировалось 1 раз, последний: 17:41
Если — хорошее слово… ©
Цитата: ShiDragons
Всім Привіт!
Приємно познайомитись Не очікував зустріти персонажів «Гри Престолів» на Чінбоксі Я вражений. Логотип і назва господарства незвичайні та гармонійні. Одразу видно творчу людину. Один раз почувши — не забудеш.
Цитата: Варан
Шановна пані Тамаро, у Вас такі файні пухнастики. Такі виховані та чемно позують Мої не хочуть сидіти на місці, фотографувати їх дуже важко, відкрийте, будь-ласка, секрет, як Вам це вдається?
Дякую! Їжа, звуки та терпіння — три кити фотосесії тварин
Цитата: JerihЦитата: ShiDragons
Всім Привіт!
Приємно познайомитись Не очікував зустріти персонажів «Гри Престолів» на Чінбоксі Я вражений. Логотип і назва господарства незвичайні та гармонійні. Одразу видно творчу людину. Один раз почувши — не забудеш.
Дякую
Няшные мохнатики Можно подробнее, как Вы пользуетесь звуками для создания таких удачных фото? Еда — это понятно, терпение тоже. Резким звуком пугаете шиллу и она замирает?
Брутальний мачо — Дрогон
Редактировалось 1 раз, последний: 00:38
Підкорювач сердець — Вхагар
Кокетка Рейгаль
Редактировалось 2 раза, последний: 01:31
Мудра Караксес (Кузя)
Замріяна Візеріон (Візі)
Цитата: ChinnyЦитата: ShiDragons
Няшные мохнатики Можно подробнее, как Вы пользуетесь звуками для создания таких удачных фото? Еда — это понятно, терпение тоже. Резким звуком пугаете шиллу и она замирает?
Нє! Нє! Нє! Тільки не лякати! Бо інакше Ши швидко закінчаться… звук на увагу, щоб у ту мить повернулась у вашому напрямку.
Ух ти!!! З цими відключеннями світла ледь не пропустила таку «смачну» тему Давно такої краси в нас тут не було
Ціле зібрання "інстаграмних зірок"! На фото добре передано характер кожної та відзначені особливості. Навіть важко обрати, хто з них кращий. Мабуть, мій фаворит все ж таки «брутальний мачо» (дівчатам подобаються «погані» хлопці)
Ціле зібрання "інстаграмних зірок"! На фото добре передано характер кожної та відзначені особливості. Навіть важко обрати, хто з них кращий. Мабуть, мій фаворит все ж таки «брутальний мачо» (дівчатам подобаються «погані» хлопці)
ЗОЖ — людям, ЛЛЗ — шиншиллам!!!
Замріяна Візеріон (Візі)
Візі смакує кероб? Чи я помилилась?
ЗОЖ — людям, ЛЛЗ — шиншиллам!!!
Цитата: Pivnaya Feya
Ух ти!!! З цими відключеннями світла ледь не пропустила таку «смачну» тему Давно такої краси в нас тут не було
Дякую!!! ❤️
Цитата: Pivnaya FeyaЦитата: ShiDragons
Замріяна Візеріон (Візі)
Візі смакує кероб? Чи я помилилась?
Це шматочок яблука для узвару — сухе та безпечне.
Цитата: Pivnaya Feya
Мабуть, мій фаворит все ж таки «брутальний мачо» (дівчатам подобаються «погані» хлопці)
Вкотре передивився портрети (і фото і намальовані). Дрогон — ефектний хлопець, тут не посперечаєшся, але мене все ж таки «зачепив» Вхагар Хоч він і не ангора, але мені здається (за фактурою хутра) — носій ангори. Чи ні?
Если — хорошее слово… ©
Цитата: ВаранЦитата: Pivnaya Feya
Мабуть, мій фаворит все ж таки «брутальний мачо» (дівчатам подобаються «погані» хлопці)
Вкотре передивився портрети (і фото і намальовані). Дрогон — ефектний хлопець, тут не посперечаєшся, але мене все ж таки «зачепив» Вхагар Хоч він і не ангора, але мені здається (за фактурою хутра) — носій ангори. Чи ні?
Вхагар — Забарвлення білий оксамитовий ебоні носій фіолету (можливий носій ангори та сапфіру).
ВІтаю, пані Тамара! Чудові у Вас улюбленці Ви пишете, що вони живуть «у зграї». На фото — три великі вітрини. Трошки не зрозуміло, вони контактують з чихуахуа та кицьками чи останні просто є десь у сусідній кімнаті та їх шиншили тільки чують?
Per aspera ad astra
Цитата: HohotynchikЦитата: ShiDragons
ВІтаю, пані Тамара! Чудові у Вас улюбленці Ви пишете, що вони живуть «у зграї». На фото — три великі вітрини. Трошки не зрозуміло, вони контактують з чихуахуа та кицьками чи останні просто є десь у сусідній кімнаті та їх шиншили тільки чують?
Так, контактують. В той кімнті де стоять вольєри — «штаб» кицьок, там їхні лотки, когтіточки та миски з їжею і моя майстерня одночасно . Фіфа та Мавка сплять зверху на вольєрах, іноді дивляться передачу «В світі шиншил» але глобального інтересу до них не мають.
Чихі, як і кицьки ними не цикавляться.Звісно заходять, трішки серій подивиться під ̶п̶о̶п̶к̶о̶р̶н̶ нямки від кицьок і йдуть по своїх справах.
Отвечать в темах могут только зарегистрированные пользователи. Вход • Регистрация.