ShiDragons from Furry Family
Цитата: ShiDragons
Майже місяць він її кружляв, кружляв та й добився місця в серці для себе ))) поступово, вода камінь точе, сказав Вермітор, і фактично став повноцінним жителем Будинку Драконів
Поетично-романтично і кінець-кінцем — епічно!

Если — хорошее слово… ©
Цитата: ВаранЦитата: ShiDragons
в зграї поповнення — Роммі ̶Ш̶н̶а̶й̶д̶е̶р̶ ̶ )))
Мала чорна перлинка, дівчинка мопс
Мої вітання! Лялечка
Дякую!
Майже місяць він її кружляв, кружляв та й добився місця в серці для себе ))) поступово, вода камінь точе, сказав Вермітор, і фактично став повноцінним жителем Будинку Драконів
За моїм досвідом, самці-фіолети визрівають довше, ніж інші окраси. Так що, на жаль, на найближчі півроку вдалого покриття прогнозувати не варто

Если — хорошее слово… ©
За моїм досвідом, самці-фіолети визрівають довше, ніж інші окраси. Так що, на жаль, на найближчі півроку вдалого покриття прогнозувати не варто
Дякую за досвід! Я чесно кажучи загалом не поспішаю, тому нехай зростає, дозріває та стає мужнім Вермітором. Головне, що Караксес його прийняла та дозволила жити поруч )))
Дякую за досвід! Я чесно кажучи загалом не поспішаю, тому нехай зростає, дозріває та стає мужнім Вермітором. Головне, що Караксес його прийняла та дозволила жити поруч )))
Пані Тамара, із задоволенням черговий раз передивилась результати Ваших фотосесій

Цитата: РоксоланаЦитата: ShiDragons
Пані Тамара, із задоволенням черговий раз передивилась результати Ваших фотосесійЯк справи у Будинку Драконів?
Дякую

В ShiDragons все ок, незабаром буде свіжа фотосесія

Всі 6 перетусовані по парах. І таким чином вже живуть тиждень.
Вермітор з Караксес нарешті разом сплять, їдять, купаються в пісочку та гризут яблучка з рук

Дрогон з Рейгаль з'їхались загалом без проблем, мабуть ігри в дитинстві разом, поки до мене іхали всі вольєри, запам'ятались їм обом і тому абсолютно позитивно одразу обнюхалися, поїли та пішли спати в гомачок

Вхагар з Візеріон трішки пострибали, пофукали одиг на одного першй день, але пісочна ванна виявилась релаксом для їх знайомства і тому ближче до світанку вже спали разом в будиночку

Вцілому у мене відтепер три повноцінні пари шиншил. До палкого кохання їм далеко здається, а от щодо життєвих історій, то їм комфортно. Принаймні ніякої агресії чи якихось фуканій та фирканій не було чутно більше.
Наразі багато роботи, тому не часто захожу на форум. Але виправлюсь

Вцілому у мене відтепер три повноцінні пари шиншил. До палкого кохання їм далеко здається, а от щодо життєвих історій, то їм комфортно. Принаймні ніякої агресії чи якихось фуканій та фирканій не було чутно більше.
Дуже приємно було почитати про Ваші новини! Такі «атмосферні» історії, таке враження, наче поряд сам пройшов та побачив своїми очима

Багато роботи = багато грошей = це ж добре! Успіхів Вам!

Если — хорошее слово… ©
Дуже приємно було почитати про Ваші новини! Такі «атмосферні» історії, таке враження, наче поряд сам пройшов та побачив своїми очима
Багато роботи = багато грошей = це ж добре! Успіхів Вам!
Дякую

Отвечать в темах могут только зарегистрированные пользователи. Вход • Регистрация.